Ochrana osobních údajů

1. World Fishing s.r.o.(dále také jako „Naše společnost“) zpracovává Vaše osobní údaje, nutné pro řádný výkon své činnosti (dále také jako „Osobní údaje“).

2. Vaše Osobní údaje naše společnost zpracovává pouze pro níže uvedené účely a na základě uvedených právních základů:

  1. a. plnění smlouvy (dále také jako „Smlouva“)
  2. b. marketing

3. Osobní údaje budou naši společností poskytnuty těmto třetím osobám:

  1. a. osobám poskytujícím naší společnosti serverové, webové, cloudové nebo IT služby, či které jsou jejími obchodními partnery;
  2. b. pro účel plnění smlouvy také účetní;
  3. c. pro účel plnění smlouvy také mohou být poskytnuty externí advokátní kanceláři;

4. Osobní údaje nebudou poskytnuty třetím osobám ze zemí mimo EU a EHP.

5. Osobní údaje budou naší společností zpracovávány po dobu trvání Smlouvy, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností naší společnosti, podle platných právních předpisů nejdéle však 10 let od jejího ukončení. Informace uchovávané na základě uděleného souhlasu budou zpracovávány po dobu 3 let od udělení souhlasu.

6. V souladu s předpisy pro ochranu osobních údajů máte tato práva:

  1. a. Právo na přístup k Osobním údajům u naší společnosti, což znamená, že si můžete kdykoliv požádat o potvrzení, zda Osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou, pak za jakými účely, v jakém rozsahu, komu jsou zpřístupněny, jak dlouho budou zpracovávány, zda máte právo na opravu, výmaz, omezení zpracování či vznést námitku, odkud Osobní údaje byly získány, a zda dochází na základě zpracování Osobních údajů k automatickému rozhodování, včetně případného profilování. Také máte právo získat kopii Vašich osobních údajů, přičemž první poskytnutí je bezplatné, za další poskytnutí pak může naše společnost požadovat přiměřenou úhradu administrativních nákladů.
  2. b. Právo na opravu Osobních údajů, což znamená, že můžete požádat naši společnost o opravu či doplnění Osobních údajů, pokud by byly nepřesné či neúplné.
  3. c. Právo na výmaz Osobních údajů, což znamená, že naše společnost musí vymazat Vaše Osobní údaje pokud (I) již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, (II) odvoláte souhlas a neexistuje žádný další důvod pro zpracování (III) vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování (IV) zpracování je protiprávní nebo (V) to ukládá zákonná povinnost.
  4. d. Právo na omezení zpracování Osobních údajů, což znamená, že dokud se nevyřeší sporné otázky ohledně zpracování Vašich Osobních údajů, konkrétně pokud (I) popíráte přesnost Osobních údajů, (II) zpracování je protiprávní, ale místo výmazu Osobních údajů chcete jejich zpracování pouze omezit, (III) naše společnost již Osobní údaje nepotřebuje pro účely zpracování, ale Vy ano (IV) nebo pokud Vámi byla vznesena námitka proti zpracování dle čl. 1.7.6., naše společnost může mít Osobní údaje pouze uloženy a další zpracování je podmíněno Vaším souhlasem, případně tím, že tyto údaje jsou potřeba z důvodu určení, výkonu nebo obhajoby právních nároků,
  5. e. Právo na přenositelnost údajů, což znamená, že máte právo získat Vaše Osobní údaje, které jste poskytli naší společnosti se souhlasem ke zpracování nebo pro účely plnění smlouvy, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a, je-li to technicky proveditelné, máte právo, aby naše společnost tyto údaje předala jinému správci.
  6. f. Právo vznést námitku proti zpravování Osobních údajů, což znamená, že můžete u naší společnosti podat písemnou či elektronickou námitku proti zpracování svých Osobních údajů, čímž způsobíte, že naše společnost Osobní údaje dále nezpracovává, pokud neprokáže závažné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami.

7. Veškerá svá práva, stanovená předchozím odstavcem, můžete uplatnit u naší společnosti buďto písemnou formou doporučeným dopisem, zaslaným na adresu jeho sídla, či elektronickou formou na e-mailové adrese info@worldfishing.cz.

8. Dále máte právo podat stížnost proti zpracování Osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů na adrese: www.uoou.cz.

9. Poskytnutí osobních údajů za účelem uzavření smlouvy je požadováno z důvodu, že jsou nezbytné pro plnění závazků ze smlouvy, případně jejich poskytnutí vyžaduje zákon. Důsledkem neposkytnutí údajů může být neuzavření smlouvy.

10. Na základě zpracovávaných Osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, ani k profilování.

11. V případě, že bude naše společnost chtít užívat osobní údaje k jinému účelu, než který je stanoven v této informační doložce, neprodleně vám poskytne informaci o tomto jiném účelu a další informace uvedené v této doložce.

Cookies

Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies.

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené webové stránky stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně. Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Jaké cookies používáme?

  • Klíčové (funkční) cookies - bez nich nebude obchod správně fungovat. Může vám například mizet obsah košíku nebo nebude možné zůstat přihlášen,
  • Analytické - umožňují sledovat návštěvnost stránek a využívání různých funkcí (Google Analytics). Podle nich se snažíme internetový obchod zlepšovat, aby s ním byli uživatelé spokojenější.
  • Trackovací a remarketingové - pomáhají nám optimalizovat nabídku pro zákazníky a oslovit je v reklamních plochách na jiných webových stránkách.
  • Konverzní - slouží k vyhodnocení jak funguje reklama a různé cesty, jak se uživatelé na web dostávají.
  • Souhlas s ukládáním cookies

    Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies.

    Jak zamezit ukládání cookies?

    Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče.

Specializujeme se na rybářské zájezdy do atraktivních destinací.
CA Worldfishing
Přívozská 10, 702 00 Ostrava, CZ

Telefon
+420 606 767 666

Partneři:

  • International Game Fish Association
  • MRK.cz - Stále na rybách
  • chytej.cz ...blíž k rybám
  • Rybářský obchod FISHING-MART
  • Kapitánské zkoušky
  • Katalog rybaření - Vše na ryby a rybaření
  • Rybářské potřeby Párys
  • České centrum na Aljašce
  • Rybářské centrum Mošnov